POPULÆR WALLSTICKER MED ZEBRA

Den fedeste wallsticker med zebra hoverder til dit hjem. En utrolig moderne og populær wallsticker, der med garanti vil pifte din boligindretning ekstra meget op. Wallstickers med dyremotiver er populære! Zebraen er et smukt og roligt dyr. Dets smukke stribede pels i sort/hvid er kendetegnet for dette smukke dyr. Selvom man skulle tro det, så er der ikke en eneste zebra i verden, der har en ens pels trods den ensformige stribede struktur i pelsen. Med denne wallsticker bringer du dyrelivet helt ind i dit hjem på en lidt anderledes og unik måde.
Denne wallsticker er måske lige den vægdekoration du mangler til hjemmet. Designet er Sohu-wallsickers eget unikke design, som du med garanti ikke finder hos andre. En wallsticker som denne kan du sætte op overalt i hjemmet – kun din fantasi sætter grænsen. Som med mange af vores andre wallstickers, har du naturligvis muligheden for at vælge farven på motivet. Wallstickere er et stort stykke, dersættes op på en gang med en overføringsfilm, som du efterfølgende skal fjerne. Der medfølger altid en god vejledning, så den nemt og hurtigt kan overføres til væggen. 

Zebraer i flok
DKK 229

Størrelser: Small H: 40 cm B: 60 cm.  Medium  H: 60 cm B: 90 cm. Large H: 80 cm B: 120 cm.  X-Large B: 180 cm. H: 120 cm.