30 thoughts on “Vind et gavekort

 1. Jeg ønsker mig wallstickers, til mine pigers værelse! En pige på 15 måneder, og til hendes lillesøster der kommer til verden i December, skal også have noget farverigt at se på! Det ville være helt fantastisk at få denne mulighed! Da pengene ikke er ret store med to små piger.

 2. Ville elske at pynte mine to ungers (pige og dreng) med jeres finde stickers med jungledyr 🙂 Især fordi vi er ved at totalrenovere vores hus, så væggene vil være helt tomme, når vi inden for et par måneder flytter hjem igen! 🙂

 3. Vi er lige flyttet, så vores piger har hver sit værelse med hvide vægge – ikke noget hende på 8 er særligt imponeret af :-/
  Hun elsker wallstickers, men vi har været nødt til at prioritere, hvad vi først bruger penge på, og vægpynt ligger ikke lige først for :'(
  Hvis jeg skulle vælge det på jeres side, jeg synes er flot, vil her komme usandsynlig mange links 😀
  Men den øverste på listen ville være denne (den passer lige ind på den stores værelse, da hun går til dans, og lige har fået engelsk i skolen):
  http://www.sohu-wallstickers.dk/shop/wallstickers-dance-love-3000p.html

Skriv et svar